ALLES WAT JE HAAR NODIG HEEFT OM SNELLER EN GEZONDER TE GROEIEN BEVINDT ZICH IN DEZE MAGISCHE FLES

HC Complex voedt de haarwortels in de anagene fase, dit is de periode dat het haar zich ontwikkelt en groeit, door middel van zijn uitgelezen sammenstelling. Het bevat plantenextracten, vitaminen, eiwitten (proteïnen), mineralen en aminozuren die andere haarverzorgingsproducten niet bevatten. Het bevordert bovendien de doorbloeding van de hoofdhuid en bij regelmatig gebruik zal je haar tot 3 maal sneller groeien. HC Complex is reeds meer dan 8 jaar het enige en unieke gepatenteerde haarverzorgingsproduct dat alom gewaardeerd is om zijn kwaliteiten om de haargroei te stimuleren.

ONTDEK NU HC COMPLEX

SAMENSTELLING HC COMPLEX

HC Complex is absoluut vrij van enige scheikundige toevoeging en is volledig ontwikkeld en samengesteld op basis van biologische kruiden en natuurlijke vitaminen en mineralen.

Biologische olijfolie

Olijfolie is een fantastische schoonheidsproduct en wordt sinds mensenheugenis gebruikt door mediterrane vrouwen om hun huid en haar in topconditie te houden. Het bevat ook vitamine A en E en antioxidanten.

Brandnetel

Brandnetelextract geeft je haar meer kracht en een prachtige glans, het is heilzaam tegen een geïrriteerde hoofdhuid en voorkomt schilfertjes. (ook luizen hebben een hekel aan brandnetel)

Tamarijn of trommelstokboom

De olie geperst uit de zaden van de tamarijn wordt o.a. in West-Indië en Zuid-Amerika gebruikt als haarverzorgingsproduct en versnelt de haargroei.

Indische olie

Indische olie hydradeert en verzacht het haar. Bovendien dringt deze olie diep in de haarschacht en legt een beschermlaagje om het haar.

Zwart maanzaad of papaverzaadolie

Deze olie afkomstig uit de zaadjes van de papaverbloem werkt stimulerend en ontspannend op de hoofdhuid.

Tijm

Tijm stimuleert de bloedtoevoer in de haarwortels waardoor haaruitval afgeremd wordt, het reguleert de talgproductie en gaat roos tegen.

Rozemarijn

Dit kruid bevat etherische oliën die de stofwisseling van de hoofdhuid activeren en de bloedcirculatie verhogen. Hierdoor wordt de haarwortel versterkt en de algemene structuur en groei van het haar verbetert. Rozemarijn stabiliseert de talgproductie en werkt verfrissend.

Kamille

De werking van kamillebloemen is zeer divers en alom bekend, het werkt antibacterieel, antiallergisch, ontstekingsremmend en wondhelend. Kamille geeft een rustgevend effect op de hoofdhuid en maakt het haar levendig.

Amandelolie

Deze milde, lichte olie is rijk aan proteïnen, vitaminen en mineralen. Amandelolie is zeer geschikt voor droog haar, werkt hydraterend en geeft een prachtige glans.

Sesamolie

Sesam is een van de oudste om zijn olie gekweekte gewassen ter wereld. De uit sesamzaadjes geperste olie bevat o.a. mineralen vitamine B1, E en F. Sesamolie voedt en versterkt het haar, is een prima massagemiddel voor de hoofdhuid en gaat vergrijzing tegen.

Jojoba olie

Jojoba olie komt het meest in de buurt van de samenstelling van onze natuurlijke huidoliën, het hydradeert de hoofdhuid tot diep in de poriën, het brengt de zuurtegraad (Ph) van de hoofdhuid in balans. Jojoba is uiterst geschikt om roos en psoriasis te behandelen.

Hazelnootolie

Deze olie bevat een hoog gehalte aan oliezuur, ze heeft verzachtende eigenschappen en reguleert de talgafscheiding. Hazelnootolie geeft het haar opnieuw kracht, maakt de hoofdhuid schoon en bevordert de haargroei.

Klitwortel of grote Klis

Klitwortel werkt schimmelwerend, bacteriebestrijdend en infectieremmend op de hoofdhuid. Het reguleert de talgproductie (anti-roos) door de aanwezige fytosterolen en stimuleert de haargroei.

Tarwekiemolie

Tarwe staat symbool voor kracht en evenwicht. Tarwekiemolie, rijk aan vitamine E, heeft een revitaliserende en rustgevend effect op haar en hoofdhuid, het herstelt en beschermt beschadigd haar.

VITAMINE E (tocopherol)

Zorgt voor een gezonde hoofdhuid, werkt revitaliserend en regulariseert de vochtbalans in het haar.

VITAMINE B

Is een verzamelnaam voor acht in water oplosbare vitamines, ze staan bekend om hun heilzame werking op huid en haar. Ze geven energie aan het haar en zorgen voor een gezonde hoofdhuid.

B1 (Thiamine)

Voedt de haarwortels, verhoogt de bloedcirculatie, bevordert de haargroei en geeft volume aan het haar.

B2 (Riboflavin)

Vergemakkelijkt de zuurstofopname en stimuleert hierdoor de haarwortels, houdt de hoofdhuid gezond en voorkomt roos.

B6 (Pyridoxine)

Speelt een rol in de opbouw van eiwitten, voorkomt het afbreken van het haar bij de haarwortel.

B12 (Cyanocobalamine)

Heeft een belangrijk effect op het voorkomen van haaruitval, vooral bij vrouwen. Het remt de vorming van grijze haren af.