Nazorg voor Gekleurd en Ontkleurd Haar

Herstellende 100% Plantaardige Bescherming: HC Complex

We kleuren onze haren om er goed uit te zien of omdat we ook die leuke trends wel eens willen volgen. We willen er wel eens anders uitzien zonder aan de lengte van het haar iets te veranderen of we doen het om onze grijze haren te verbergen. Veranderen van kleur en snit doet ook wel eens wonderen als we in een dipje zitten, het krikt ons zelfbeeld op. Onze haren hebben het door onze wensen helaas zwaar te verduren. De chemische producten in haarverf openen de haarschubben waardoor het agressieve product in de kern kan indringen om daar zijn werk te doen. Maar als je haar te vaak of met verkeerde producten wordt behandeld dan loopt het mis. Je haren worden beschadigd, er vormen zich kleine wondjes of roos op de hoofdhuid met jeuk tot gevolg, je haren worden broos en dof en breken tenslotte af.

Balayages of highlights zijn echter nog een grotere aanslag op de gezondheid van je haardos. De chemische producten, zoals waterstofperoxide, dringen diep door in de kern van het haar en verzwakken en/of vernietigen de kleurpigmentatie. Bovendien wordt het haaroppervlak tijdens deze behandeling beschadigd en als de producten te lang op de haren blijven zitten kan je haar als het ware “verbranden”. Al deze chemische behandelingen stellen onze haren zwaar op de proef. Broos, breekbaar en dof haar is het resultaat en ook allergische reacties komen steeds vaker voor.

Ons belangrijkste advies is balayages, highlights en haarkleuringen zoveel mogelijk vermijden. Als er toch voor kiest uw haar te laten kleuren of highlighten, ondanks de negatieve inwerking op de gezondheid van je haar, kan u de schade beperken en tot een minimum herleiden indien u uw haar de nodige verzorging biedt. Zorg ervoor dat je haar, voor de kleuring of ontkleuring, sterk en gezond is en laat de kleurbehandelingen uitvoeren door een bekwame haarstylist(e).

HC COMPLEX is de ultieme oplossing voor uw haar, het herstelt de haarstructuur bij beschadiging door chemische producten; de vocht- en oliebalans wordt geregulariseerd, het haar wordt weer glanzend en elastisch en breekt niet meer af.

Beeldt je de aarde in, droog en schraal geworden door de verzengende hitte van de zon…en beeldt je daarna de aarde in die na een verkwikkende regenbui weer tot leven komt en zijn natuurlijke pracht tentoon spreidt...

HC COMPLEX is voor je haar wat die verkwikkende regenbui voor de aarde doet…het zal zijn levenskracht en schittering terugvinden. HC SHAMPOO zal daarbij het herstelproces versnellen door toevoeging van de broodnodige keratine en vitaminen, deze shampoo is 100% natuurlijk en zal uw haar niet verder beschadigen zoals een doorsnee shampoo met een scheikundige samenstelling.