Verzorging Tegen Haarbreuk

Ondanks het feit dat uw glanst en er gezond uit ziet, kan u toch last hebben van gespleten haarpunten. Dit is een teken dat de kwaliteit van uw haar er op achteruit gaat.

De meest voorkomende oorzaak van haarbreuk is een tekort aan vocht in het haar, de haarlokken verliezen hun elasticiteit en verzwakken. De haren worden dof en broos, breken af en zien er dun en gespleten uit. Ook al laat u uw coupe regelmatig bijknippen, uw haren zullen blijven afbreken als u niet de juiste producten gebruikt.

Door het gebruik van HC HAIR CARE kan je de negatieve effecten van slijtage op je haar opmerkelijk verminderen.

Externe factoren zoals o.a. kleuren, shampoos met chemische ingrediënten, verkeerde haarverzorgingsproducten, haarstyling door middel van warmtebronnen en foute haarborstels verzwakken het haar en veroorzaken haarbreuk. Door het haar goed te verzorgen kun je er echter voor zorgen dat de kans op broos, gespleten haar verminderd.

HC Complex brengt de olie- en vochtbalans in uw haar terug in evenwicht en biedt een effectieve oplossing om gespleten haarpunten tegen te gaan.

HC Hair Conditioner speelt met het actieve bestanddeel ceramide een belangerijke rol in de herstelling van beschadigd haar. Ceramide, een natuurlijke bouwsteen van het haar, vult de beschadigingen in de haarvezels op en geeft verzwakte haarlokken opnieuw leven. Uw haar wordt tegelijkertijd doeltreffend beschermd tegen schadelijke externe factoren en herwint zijn zachtheid en soepelheid vanaf de haarwortel tot de puntjes.

Om deze redenen raden wij u aan om HC Complex en HC Conditioner samen te gebruiken zodat u een optimaal resultaat bekomt.

Aanbevelingen
Omdat haarbreuk meestal optreed aan de punten van het haar, raden wij u aan om de gespleten haarpunten te laten knippen, dit zal de gezondheid van uw haardos alleen maar bevorderen.

Hiernavolgend moet uw haar gehydrateerd en gevoed worden om haarbreuk in de toekomst te vermijden.